Body Sugaring

 

Met Body Sugaring van Alexandria kunt u het hele lichaam ontharen. De Sugaring Paste bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen die niet op dieren zijn getest. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten! Sugaring paste is bovendien wateroplosbaar, waardoor eventuele restanten gemakkelijk te verwijderen zijn met water.

Body Sugaring, de nieuwe methode van ontharen.

Deze methode lijkt op harsen, maar er zijn een aantal verschillen. Body Sugaring is ontharen met behulp van een suiker pasta en is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van ontharen. Zo wordt de de suiker pasta aangebracht op een aangename lichaamstemperatuur, kleeft de pasta niet aan levende cellen = de huid, maar alleen aan de haren en de dode huidcellen. Hierdoor heeft een behandeling Body Sugaring een peelende werking. Na een behandeling voelt je huid heerlijk zacht.

Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Een ‘suikerverband’ wordt nog steeds gebruikt bij ernstige (brand)wonden om infecties te helpen voorkomen, vanwege zijn antiseptische eigenschap.

Last van ingegroeide haartjes? Dan is sugar de oplossing!

Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren. De haren zullen niet of nauwelijks meer ingroeien, omdat ze zachter en dunner worden. 

Met Body Sugaring blijven de haren langer weg. Regelmatig Sugaren leidt tot sterk verminderde haargroei!

Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1,6 mm (0,16 cm)! Dit is gemiddeld 4 dagen na het scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien.

Waarom Body Sugaring?

 • 100% natuurlijk product
 • Body Sugaring wordt aangebracht op huidtemperatuur
 • De behandeling kan op kortere haartjes
 • Minder kans op ingegroeide haren
 • De haren blijven langer weg
 • De haren komen zachter en dunner terug
 • De Sugar Paste kleeft aan de haren en niet aan levende cellen (de huid)
 • De Sugar Paste werkt exfoliërend; dode huidcellen worden verwijderd
 • De Sugar Paste is wateroplosbaar
 • Sugarontharing leidt tot sterk verminderde haargroei.

Doet het pijn?

De eerste keer zal het meest gevoelig zijn. Vaak duurt de behandeling dan ook het langst. Bij de erop volgende behandelingen ervaart u zeker minder ongemak. Sugaring is niet geheel pijnloos, maar wordt wel ervaren als minder pijnlijk dan waxen. 

Zit u vlak voor uw menstruatie dan kunt u beter even de behandeling uitstellen. Uw huid reageert dan altijd wat gevoeliger.

VOOR de behandeling

 • De haren een week voor de behandeling met een scheermes of tondeuse afscheren. Bij te korte haren is het resultaat minder goed. Wanneer de haren te lang zijn, is de behandeling pijnlijker
 • De huid 1-2 keer per week scrubben voorkomt ingegroeide haartjes. Let wel: de dag voor, van en na de behandeling niet scrubben!
 • Niet (te) lang en (te) warm douchen de dag voor, van en na de behandeling
 • Niet zonnen / geen gebruik maken van de zonnebank de dag voor, van en na de behandeling. Bij zonnebrand is Body Sugaring niet aan te raden
 • Retin-A; Sugaring kan wanneer je dit middel langer dan 6 weken gebruikt. Anders 28 dagen nadat je gestopt bent met dit middel
 • Retinoidezuur; Sugaring kan nadat er 5-7 dagen gestopt is met dit middel, aangezien de huid hier gevoeliger op kan reageren.

NA de behandeling

Na de Body Sugaring worden de behandelde delen verzorgd met de hydraterende producten van Alexandria en heeft de huid even rust nodig om weer te herstellen. Aan te raden is om de eerste 12 uur na de behandeling geen crèmes, lotions, cleansers of make-up op dit gebied aan te brengen.

De kans op rode vlekjes is aanwezig, dit is een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Deze vlekjes zullen echter snel verdwijnen. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. Als de haartjes op den duur dunner worden, worden de vlekjes ook kleiner.

Ook kan het voorkomen dat enkele haartjes niet kunnen worden verwijderd. Dit is normaal, wanneer je vaker Body Sugared zullen de haartjes dunner en minder worden. Het verwijderen van de haartjes wordt hierdoor gemakkelijker. 

ADVIES na de behandeling 

 • Vermijd directe hitte direct na de behandeling, zoals een warm bad, zonnebank en zonnebad, sauna, etc. 
 • Niet peelen en scrubben vlak na de behandeling
 • Geen strakke kleding na de behandeling
 • Niet intensief te sporten na de behandeling
 • Geen geparfumeerde producten te gebruiken na de behandeling

Body Sugaring Prijzen

De hieronder vermelde prijzen gelden voor de eerste behandeling. Voor de opvolgende behandelingen betaal je 1 euro per minuut.

Onder- of bovenbeen   40,00 euro 
Gehele been    70,00 euro 
Onder- of bovenarm    35,00 euro 
Gehele arm    50,00 euro 
Oksel    30,00 euro
Bikini lijn (alleen buiten broekje)    30,00 euro 
Full bikini en bilnaad   50,00 euro
Brasil bikini (streepje)   40,00 euro
Full Brasil bikini en bilnaad    60,00 euro 
Billen   25,00 euro
Bilnaad   35,00 euro
Billen en bilnaad    40,00 euro 
Schouders   40,00 euro
Buik   25,00 euro
Borst   40,00 euro
Handen en vingers   15,00 euro
Voeten en tenen   15,00 euro
Kaak   15,00 euro
Wenkbrauwen   15,00 euro
Bovenlip of kin   15,00 euro
Bovenlip en kin   20,00 euro
     

Header knop label:maak reserveringmaak reservering