Gezichtsbehandelingen met Yonka

Treedt binnen in de wereld van Yon-Ka voor een unieke aromatische ervaring, waarbij iedere geur harmonie brengt. Yon-Ka is het enige merk ter wereld dat crème en essentiële oliën samenbrengt in één tube “Ready to go”. De producten zijn tot 99% natuurlijk en bevatten ecosert grondstoffen. Alle producten zijn parabenen vrij en niet getest op dieren.

Yon-Ka symboliseert vitaliteit, schoonheid, regeneratie, energie en holisme.

 

Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met een aanpak op maat. Na elke behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Yon-Ka behandelingen zijn niet alleen een unieke wellness ervaring, maar ook gelijk huidverbetering.

Met de behandeling van Yon-Ka kunnen veel huidproblemen verholpen worden, door het gebruik van plantenextracten en essentiële oliën.

Yon-Ka is al meer dan 60 jaar het beste merk in Aroma-Fytotherapie. Yon-Ka is een Frans familiebedrijf opgericht in 1954 door Charles, Cecile en Ernest Muhletaler. Zij waren de pioniers van de Aroma- en Fhytotherapie en hadden een ware passie voor planten en essentiële oliën (aromatherapie). Hun onderzoek leidde tot een doorbraak, namelijk de ontdekking van “Quintessence”. Een unieke combinatie van de 5 essentiële oliën van lavendel, geranium, rozemarijn, cypres en thijm. Deze unieke combinatie heeft geleid tot hun cosmeticalijn Yon-Ka.

Yon = de naam van een snelstromende Franse rivier met zuiverend water en tevens van het elektrisch geladen atoom, het ion. In het Frans wordt Yon hetzelfde uitgesproken als ion. Ka = volgens de Egyptische mythologie het concept van levenskracht, datgene wat een levende van een dode persoon onderscheidt.

Ervaar een Yon-Ka behandeling

Intermezzo – Kennismakingsbehandeling

Reinigen, zachte peeling, Lucas spray, verzorgende crème. Een snelle beauty boost voor een stralende huid. Een prettige manier om kennis te maken met de producten van Yon-Ka. En erg leuk om kado te geven!

Escale Beauté

Reinigen, zachte peeling, Lucas spray, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage, masker, verzorgende crème. Een complete basisbehandeling om te ontspannen en er goed uit te zien. Geschikt voor elke huidtype. Altijd een aanrader.

Plaisir d’Aromes

Reiniging , masker onder stoom, zachte peeling, massage, aromatisch masker, verzorgende crème. Een heerlijk aromatische wellness gezichtsbehandeling, voor een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Vermoeide gelaatstrekken worden weggewist en de huid gaat weer stralen.

Le Grand Classique

Reinigen, zachte peeling, diepe peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, masker, verzorgende crème. Dit is één van de uitgebreidste en meest complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling is gebaseerd op een exclusief en grondig Yon-Ka reinigingsprodedure in 5 opeenvolgende fasen. Om de huid gezond en vitaal te houden, wordt deze basisverzorging 1 x per maand aanbevolen. Geschikt voor iedere huidtype.

Men express

Reinigen, zachte peeling, massage, masker, verzorgende crème. De herenlijn van Yon-Ka is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van de wat vettere en dikkere mannenhuid. Hydraterende verfrissende gezichtsbehandeling, een aanrader voor mannen die het druk hebben en voor iedereen die van een korte behandeling houdt.

Men intensive

Reinigen, zachte peeling, Lucas spray, diepe peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, masker, verzorgende crème. Diepreinigende behandeling voor de man. Een schone, zuivere en evenwichtige huid, met een heldere teint en ontspannen gelaatstrekken. Dé huidreinigsbeurt voor heren, ongeacht huidtype of leeftijd.

Gezichtsbehandeling prijzen

Intermezzo 25 min 25,00 euro
Escale Beauté 45 min 45,00 euro
Plaisir d’Aromes 60 min 60,00 euro
Le Grand Classique 90 min 90,00 euro
Men express 30 min 30,00 euro
Men intensive 60 min 60,00 euro
Header knop label:maak reserveringmaak reservering