Lichaamsbehandelingen

Geniet van een reinigende en ontspannen Body-Scrub met met twee-suikers. Droom weg tijdens een verwarmende olie massage en ontdek de Fyto-aroma’s van Yon-Ka Aroma Fusion. Yon-Ka selecteerde in regio’s in Frankrijk en overzee 100% aromatische geuren, boordevol essentiële oliën, synergetische eigenschappen en doeltreffendheid. Vier melanges van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.

De massageolie is 100% biologisch, bevat geen parfum of essentiële oliën en is een combinatie van drie verschillende oliën. Zonnebloemolie en Abrikozenolie werken beide voedend en verzachtend en Sesamolie werkt herstellend. Je kiest zelf je eigen aroma, afhankelijk van je doel of je mood.

Provence – ontgiften; rijk aan kostbare iconische essentiële oliën uit de Provence. De combinatie van lavendel is perfect voor een ontgiftende behandeling. Met een aromatische mix van Lavendel (herstelt het evenwicht), Helichrysum (werkt drainerend) en Petitgrain (activeert de micro-circulatie).

Forest – figuurverbetering; de combinatie van ceder en cipres helpt om je figuur weer opnieuw in vorm te krijgen. Geïnspireerd door de Franse bossen. Ceder vermindert cellulitis en verbrandt vet, Cipres vermindert cellulitis en Rozemarijn werkt verstevigend.

Corsica – vitaliteit; de combinatie van mandarijn en zoete sinaasappel zorgen voor een energie boost! Mandarijn voorkomt stress, terwijl de zoete sinaasappel het evenwicht herstelt.

Polynesia – ontspanning; de aromatische bloemengeur van de Tiaré Tahiti en Jasmijn zorgen voor ontspanning. Jasmijn verzacht, kalmeert en is rustgevend. De heilige Tiaré bloem is het symbool van Tahiti en wordt gebruikt om monoï, parfumolie, te maken. De zonnige en zachte geur zorgt ervoor dat iedereen op reis wilt naar Polynesië.

Lichaamsbehandeling prijzen

Reinigende Scrub Massage
Rug en schouders30 min30,00 euro
Benen30 min30,00 euro
Rug, schouders en benen50 min50,00 euro
Ontspannende Olie Massage
Rug, schouders en nek30 min30,00 euro
Benen30 min30,00 euro
Rug, schouders, nek en benen50 min45,00 euro
Voeten20 min20 euro
Handen20 min20 euro
Full body (geen gezicht)90 min75,00 euro
Hotstone Massage
Rug en schouders30 min30,00 euro
Bamboe Massage
Benen en Voeten30 min30,00 euro